Хасково

Реформаторският блок със структура в Хасково, готвят се за избори 2 в 1

ПресконференциятаРеформаторският блок вече има структура в Хасково. Срещите между представителите на различните политически сили, които влизат в новата формация са чести“, съобщи на пресконференция днес областният лидер на „България на гражданите“ Деян Бояджиев.

„Работим  усилено да излъчим достатъчно известни обществено популярни личности от региона, съвместими с идеите на реформаторския блок хора, които засега няма да оглася. Това не е тайна. Ще ги разберете при първа възможност“, допълни Бояджиев.

Според Найден Зеленогорски, който е член на управителния съвет на „България на гражданите“, до 25 февруари листата на Реформаторския блок с кандидати за евродепутати ще бъде готова. Според него предстоящите избори ще са 2 в 1. Причината за това е, че няма никаква промяна в поведението на правителството и управляващите, която да показва, че те са направили своите изводи след знаменития случай с кандидатурата на Делян Пеевски за шеф на ДАНС.

Поредното доказателство за липсата на промяна е обявеният търг за 7 милиарда лева за Южен поток. „Големи компании не могат да участват, тъй като нямат възможност да представят оферти в такъв кратък срок. Очевидно е, че следващият повод ще бъде даден много скоро и никой не може да определи кога ще е моментът на избухване на сериозна гражданска съпротива“, допълни Зеленогорски.

„Когато протестираме срещу това правителство, срещу тази коалиция, в която управлява ДПС, изпълнява БСП и се облагодетелства Атака, ние имаме начин да протестираме като граждани, когато гласуваме. Дано да има избори 2 в 1. Управляващите сами казаха, че това щяло да бъде изпитание, така че щом те хвърлят тази ръкавица, аз съм готова да я в вдигна с бюлетината, за да им покажем, че не са желани“, допълни на пресконференцията лидерът на „България на гражданите“ Меглена Кунева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
23.01.2014 17:20 17:20

Тая п**ка за каква се взема…?Няма ли съд за нея толкова поразии направи и пак…

ДИМИТРОВ
ДИМИТРОВ
23.01.2014 17:26 17:26

НАЙ-ДЪРТАТА КОМУНИСТКА СЕ ИЗКИПРИЛА ПАК ДА ИСКА ВЛАСТТА …НЕ Я Е СРАМ.НА ИЗБОРИТЕ ПРЕДИ ГОДИНА НАРОДА ЯСНО И ПОКАЗА, ЧЕ НЕ СТРУВА И НЕ Я ИСКА ,АМА ТЯ ЧЕРВЕНАТА БАБИЧКА ПАК ИСКА КОКАЛА МАМКА И

педро
педро
23.01.2014 23:57 23:57

и тоя с подобието на радио се изкиприл… нямало да каже кой ще е пи ар – е то е ясно, онази начинаеща водеща на новините му.

Boris
Boris
24.01.2014 9:27 9:27

Кипри се, който може, който не може- пише по форумите! Радиото, водещите, музиката са страхотни, слушаме ги в офиса всеки ден, повече от яки са особено за градец като Хасково, където некадърниците, като го изхвърлят, злобеят по форумчетата

Ориз
Ориз
24.01.2014 21:14 21:14

в кой офис го слушате? в стаята за новинари ли? и кой го слуша 5 шивачки и родата на екипа ли?
ОТВРАТИТЕЛНО МОНО ЗВУЧЕНЕ, дали изобщо се лови на 2 км от СБА-то? една умряла плейлиста, нескопосано подредена и сигнали от времето на прадядото на собственика… ХОРАТА БЯГАТ ОТ ВАС, НЕ ВИЕ ГИ ГОНИТЕ! Всички ви знаят колко можете и изобщо нещо можете ли!

Back to top button