Хасково

Автотранспорта ще си сътрудничи с 15 фирми

ДискусияПредставители на 15 хасковски фирми се включиха в дискусия, организирана от Професионалната гимназия по транспорт „Никола Вапцаров“.

Темата на срещата бе „Развитие на професионалното образование в областта на автотранспорта“. „Аз съм директор от скоро и искам да покажа на транспортните фирми от региона, сервизите и пунктовете за технически преглед, че желаем да работим заедно“, обясни за Haskovo.info директорът на гимназията инж. Донка Станчева. Тя направи кратка презентация на специалностите в гимназията. Инж. Станчева съобщи, че от новата учебна година в Автото ще имат нова специалност – „Автомобилна мехатроника“. В нея ще се преподават съвременните информационни системи, механика, електроника и софтуер в автомобилите.

Бизнесменът Митко Полихронов подчерта, че е важно от училищата да излизат подготвени кадри. Той сподели, че сега събира момчета от улицата, които обучава по 2-3 г.

От фирмите за международни товарни превози пък алармираха, че няма достатъчно квалифицирани шофьори и технически персонал.

Гости на дискусията бяха директорът на Регионалния инспекторат по образованието Мариела Златева и експерти.

 Дискусия Дискусия 
 Дискусия  Дискусия
 Дискусия  Дискусия

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
123
123
23.01.2014 18:02 18:02

Целият итспекторат се е втурнал да помага на жената на зам. областия управител, която е директор. Аман от салтанати и подлизурковци. Нека да има честна борба за ученици без да се спират другите училища.Пак шуро-бажанащина.

КОЛЕГА
КОЛЕГА
23.01.2014 19:01 19:01

САМО ЕДИН ЕНЕРГИЧЕН ,МЛАД И ОБИЧАШ РАБОТАТА СИ И УЧИЛИЩЕТО СИ ДИРЕКТОР ,КАТО ДОНКА СТАНЧЕВА , МОЖЕ ДА ПОВИШИ АВТОРИТЕТА НА ТОВА УЧИЛИЩЕ.

колежка
колежка
23.01.2014 19:40 19:40

ЧАК ТОЛКОВА ДА Е МЛАДА НЕ Е.ТОЛКОВА КАТО СИ ОБИЧАШЕ РАБОТАТА ЗАЩО НЕ СИ СТОЯ В ИКОНОМИКАТА.ГОЛЕМИЯТ КАДЪР.НЕ Я ЗНАЕМ ЩО ЗА УЧИТЕЛ Е КАМО ЛИ ЗА ДИРЕКТОР.

учител
учител
23.01.2014 21:29 21:29

Донка Станчева да не мисли,че Златева гладната въшка ще и прави приема.Тази Златева само търси облаги и рушвети.Дреме и за образование.Като учител само тормозеше учениците за да и плащат парички.

Raven
Raven
23.01.2014 22:07 22:07

и пак тоя комплексиран глупак форограф Панайот ходи да прави снимки. Панайотеее, иди на психиатър, комплексар откъсан!Дано ти избият перверзните наклонности!

uti
uti
24.01.2014 0:50 0:50

komunisticesko sabranie s cerveni zavesi i pokrivki ili po tocno komunisticeski banket

Back to top button