Хасково

Дават на Клуба на дейците на културата офис в Бизнесцентър 2?

Бизнесцентър 2, архивСлед повече от година без офис, Клубът на дейците на културата в Хасково може да има „нов дом“ ако на предстоящата сесия в края на следващата седмица, общинските съветници гласуват предложението на кмета Георги Иванов.

В докладна той предлага срещу месечен наем от 30 лева без ДДС, Клубът на дейците на културата да получи помещение от 30 кв.м. в сградата на Бизнесцентър 2.

Кметът предлага още помещението да бъде отдадено на клуба за срок от 5 години при условие, че се ползва само от организацията, не се отдава под наем или за съвместно ползване на трети лица и консумативите са за сметка на културните дейци.

Haskovo.info припомня, че клубът е без офис от 13 декември 2012 година, когато договорът на организацията с общината бе прекратен. Причина за това бе високият наем, който клубът нямаше възможност да плаща за помещението в сградата на бившето кино Клокотница в Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Антония Стоянова
Антония Стоянова
14.09.2014 11:30 11:30

А аз се чудих защо клуба все е затворен(информацията беше различна) от о/о 2 години и не мога да се свържа с културни дейци. Не живея в Хасково. Къде е офиса на Клуба? Дебют в „алманах Юг“ 87ма в Хасково и в „Делници в бяло“.

Анонимен
Анонимен
23.11.2014 0:49 0:49

koito tarsi namira

Back to top button