Хасково

Най-малко 20 души са наблюдавали момичешкия бой до ФСГ

БойНай-малко 20 души са присъствали на боя на метри от Финансово – стопанската гимназия в Хасково. Това разказаха пред Haskovo.info момичета от училището, които са били сред наблюдателите на случката.

Както Haskovo.info вече писа, миналият петък в паркчето пред гимназията е станал бой между осмокласничката Мелиха и две ученичка от димитровградското основно училище „Алеко Констанстинов“ Шерифе и Аделина.

БойПричина за сбиването са станали обиди, разменени между Мелиха и Шерифе във Фейсбук. Хасковлийката поканила другото момиче да се разберат. Тя пък взела със себе си приятелката си Аделина. След като се събрали Мелиха първа ударила Шерифе, разказаха днес Мария и Мелтен, станали свидетели на случката.

Момичетата обясниха, че това не е първият подобен инцидент. Било обичайно момичетата да „воюват“. Били и по-агресивни от момчетата. Те не успяха да обяснят защо никой от зрителите не се е намесил.

БойМеждувременно началничката на Регионалния инспекторат по образование в Хасково Мариела Златева събра на спешно съвещание директорите на ФСГ, ОУ „Алеко Константинов“ – Димитровград и ОУ „Св.св Кирил и Методий“, където учи момиче, което се е опитало да разтърве побойничките.

Тепърва предстои да бъде разнищен случаят, да се извадят поуки и да се потърси отговорност, обобщиха директорите. Те обявиха, че няма как да контролират учениците си в извънучебно време, но заявиха готовност да работят превантивно срещу подобни прояви. Дори изникнала идеята трите училища да разработят проект срещу агресията.

Вижте видето с боя, качето във Фейсбук:

 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
...
...
24.01.2014 15:20 15:20

eeyy muursii 😀 😀 😀 ne va e sramm haaa

maria dimitrova
maria dimitrova
24.01.2014 18:14 18:14

Kakvi sa tezi lyji? Nqkolko pyti lichno podchertah che ne sym bila svidetel na boq. Molq da si sverite informaciqta.

Georgi
Georgi
25.01.2014 12:49 12:49

Това е бъдещото поколение,накъде е тръгнала нашата страна и къде ще отиде…….20 човека седят и гледат сеир,но това е той БЪЛГАРИНЪТ, докато ни има Бай Ганьо винаги ще е жив ЗАСРАМЕТЕ СЕ и порастнете малко.

no name
no name
25.01.2014 15:28 15:28

da e*a maikavi prosta

коритаров
коритаров
25.01.2014 18:21 18:21

еййййй тия ги еударил хормона -те са готови за износ към европата за секс или пък на магистралата Недоумявам защо още ходят на училище те са готови за живота

Анонимен
Анонимен
26.01.2014 16:07 16:07

Голяма работа станала момичетата се поизнервили зашили си по няколко шамара разменили си по някой шут ,охладили си“страстите“и това е.Тия “майтапи“ си ги е имало и много отдавна само че преди години нямаше телефони с камери и фейсбук.

znaete li
znaete li
26.02.2014 16:18 16:18

vie ste malki oshte kak moje takova neshtooo

Back to top button