Хасково

Скъсаха и тримата кандидати за шеф на ДАИ-Хасково

ДАИ, архивТримата кандидати в конкурса за директор на регионална дирекция „Автомобилна администрация“-Хасково са скъсани, става ясно от съобщение на сайта на Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“. 
Както Haskovo.info писа Гюнай Юсуф, Йордан Панев и Петър Димитров бяха допуснати до конкурса и изкараха по 19 точки от възможни 20 на теста. На интервюто, което се проведе на 22 януари, те получиха оценки съответно 2.31, 3.63 и 3.61. Съгласно резултатите им няма класирани за заемането на длъжността кандидати, съобщават от „Автомобилна администрация“.
 
От агенцията проведоха конкурс за директори на регионалните звена в 27 области на страната. Освен в Хасково, директори не бяха определени още в София, Плевен, Перник, Кърджали, Добрич, Габрово, Враца и Варна.
 
Haskovo.info припомня, че досегашният шеф на ДАИ-Хасково Антон Ставрев бе съкратен в началото на декември 2013 г. Като причина бе посочен новият устройствен правилник, който преобразува досегашните регионални отдели в дирекции. За временно изпълняващ длъжността до конкурс пък бе назначен Петър Димитров от Любимец.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button