Регион

Не допуснаха кандидатите за шеф на Митница Свиленград

Митница СвиленградИ четиримата кандидати за началник на митница „Свиленград“ не са допуснати до следващия етап конкурса, съобщиха за Haskovo.info от Агенция „Митници“. 

До първия етап бяха достигнали Ангел Дончев, Димитър Зафиров, Павел Лилянов и Христо Русев. Те трябваше да представят концепция за стратегическо управление на митницата, но не са получили задоволителна оценка.

На практика това означава, че митница „Свиленград“ отново ще има временен началник. До началото на февруари длъжността изпълнява заместник – началникът Георги Костадинов. Договорът му обаче не може да бъде подновен за нови 6 месеца, обясниха от агенцията.

Най-вероятно временно начело на митницата ще бъде поставен новоназначеният заместник- началник Валери Стайков, обясниха запознати.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
www
www
26.01.2014 17:25 17:25

Ми хубууу,ще.

Back to top button