Спорт

Хасковският фенклуб на ЦСКА свали доверието си от Дучето

ФеновеФенклубът на ЦСКА в Хасково – „Екзекуторите“, излезе с официална декларация, в която посочва промени в управлението на сдружението и бъдещите си планове.

От фенклуба съобщават, че на 18 януари е проведено общо събрание, на което присъствали много от верните привърженици на клуба. На него е било решено сваляне доверието от досегашния председател на фенклуба – Иван Ангелов. Като причини са посочени: слаба организация и нулево развитие на фенклуба, както и обслужване на чужди интереси. Феновете са си избрали и нов председател – Ивайло Недев-Ханко и негов заместник – Николай Запрянов-Войводата.

Хасковските фенове на „армейците“ са категорични, че не искат да бъдат замесвани в личностни или партийни интереси. „Екзекуторите“ посочват, че не желаят името на Димитър Ангелов-Дучето да се свързва с тях.

Като своя цел те посочват обединение на феновете на ЦСКА от Хасково и организиране на пътувания за мачове и подкрепа на любимия отбор. Всеки член на фенклуба ще получава карта, която ще му осигурява предимство и отстъпки при пътувания и закупуване на фен артикули.

„Ние сме самостоятелна и независима организация, чиято цел е само и единствено подкрепа на любимия ни отбор – ЦСКА (София)!“, казват в заключение „Екзекуторите“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
haskovlii-cesekari!!!!!
haskovlii-cesekari!!!!!
27.01.2014 21:12 21:12

samo cska i haskovo!!!!!!!!!!!!

Back to top button