Хасково

Снеговалежът се завръща, пътищата – частично заледени

Сняг, архивВалежите от сняг ще продължат в нощта срещу сряда, съобщиха за Haskovo.info от хасковската метеорологична обсерватория.

Днес късно следобед се очаква вплътняване на облачността и около полунощ над цялата област ще завали сняг. Прогнозата е снеговалежът да продължи през целия ден в сряда. Хасковските метеоролози очакват да натрупа още снежна покривка върху тази, която сега е 15 сантиметра.

Минималните измерени температури в областта днес варират от минус 7 до минус 2 градуса, като в Хасконо е било минус 5. Очакванията са максималните температури днес да не прехвърлят 2 градуса.

От Областно пътно управление съобщиха, че всички пътища в региона са проходими при зимни условия. На места има частични заледявания, които се опесъчават.

Очакваният снеговалеж ще спре в четвъртък, когато температурите ще паднат още. Затопляне на времето се очаква през уикенда.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button