Любопитно

Влюбена снежна двойка радва хасковлии на Кенана

Влючените снежковциСнегът, която валя в Хасково през последните два дни, накара група хасковлии да си спомнят детските години и да направят снежни човеци на „Кенана“.

Напук на студеното време, влюбените снежковци от няколко дни радват минувачите, които се разхождат по алеята. Снежната дама е с шапка, коса от клони и дори оформен бюст, а кавалерът – с ръкавици.

Носовете на двете снежни фигури са направени традиционно – от морков, а ръцете – от клонки. За копчета на облеклата им са използвани шишарки.

Хасковлиите, сътворили влюбената снежна двойка, пожелаха да останат анонимни, но се надяват с творението си да накарат хората да се усмихнат на сивото ежедневие, отправяйки им послание да се обичат.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ЕДИН
ЕДИН
28.01.2014 11:07 11:07

Преди няколко години с моите внуци направихме снежен човек по висок от тия в самото начало на алеята на площадката пред скамейките,зад количката с пуканките.Много хора се снимаха с него,браво това е радващо,нека децата да продължават традициите на предците си…

Back to top button