Хасково

Атакисти се втурнаха да бранят Волен Сидеров

Декларация

Румен Гъбов

С декларация в защита на лидера си Волен Сидеров излязоха общинските сборове на партия „Атака“ в Хасковска област.

Членът в ръководството на партията в Хасково Румен Гъбов, заяви за Haskovo.info, че с подобна декларация излизат всички областни структури в страната. „Целта е да се подкрепи Волен Сидеров след инцидента на летище Варна. Декларациите предстои да бъдат внесени в кабинета на председателя на Народното събрание Михаил Миков“, обясни Гъбов.

В декларацията се казва, че членовете на партията застават зад лидера си, срещу когото се разгръщат активни мероприятия. От „Атака“ определят действията си в парламента като градивна опозиция и единствената партия, която защитава българските национални интереси там.

Атакистите са убедени, че зад постановката стоели както вътрешни, така и външни сили, които се стремели да дискредитират партията и лидера й преди изборите за Европейски парламент.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
grajdanka
grajdanka
28.01.2014 14:54 14:54

Вие нормални ли сте да подкрепяте един .. не знам как да го нарека даже – “ народен представител „. Причините хора като вас да го подкрепят са 2 :
– получавате пари за това
– или вярвате на този човек, нарекъл се националист, който получи доста парички за всеизвестното си действие в Народното събрание , предавайки първо своите народни избиратели и второ – предавайки България. Не зная дори имате ли някакви доводи за да го защитавате?!

Back to top button