Хасково

Проверяват главсека на „Земеделието“ за фиктивен болничен

ОД ЗемеделиеОбластна дирекция „Земеделие“ е започнала проверка на болничния лист, представен от главния секретар на службата Димчо Колев. Повод за това е постъпил сигнал

Същият сигнал бе получен и в медиите. В него се казва, че Димчо Колев бил със счупен гръбнак, а в същото време ходел на лов. Разхождал се по селата с пистолет на кръста и заплашвал земеделските производители, че няма да си получат субсидиите.

Според сигнала Димчо Колев почти всеки ден се разхождал из центъра на града, пиел кафе с приятели, а „счупеният му гръбнак“ изисквал домашно лечение.

Потърсен за коментар, директорът на ОД „Земеделие“ Танер Емин не пожела да вземе отношение по случая. Причината е, че в момента текат проверки по получения сигнал. Сезирани си и са съответните институции, които трябва да се произнесат по случая.

Димчо Колев е назначен за главен секретар на ОД „Земеделие“ през 2010 година. От 11 декември той е в болнични. Потърсен за коментар Колев заяви, че нещата са коренно различни и е станал обект на интриги. А с хората, подали сигнала, щял да се разправя в съда.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
28.01.2014 16:41 16:41

„главсека“ КО РЕЧИ ?

ловец
ловец
28.01.2014 18:36 18:36

ДПС сваля атакува РЪБЪ

+
+
28.01.2014 18:54 18:54

да не си е счупил кръста, докато чука ………………..

печенката
печенката
29.01.2014 11:59 11:59

а къде работи в момента дора ангелова

Back to top button