Регион

Спипаха 7 за кражба на кабели от Каснаково

Полиция, архивШестима жители на село Узунджово на възраст между 20 и 51 г. и 40-годишен димитровградчанин са задържани за кражба на кабели, съобщават от полицията.

Димитровградските криминалисти са установили, че мъжете са извършили кражбата на 150 метра телефонен кабел, станала преди седмица от землището на село Каснаково. Тогава извършителите избягаха при вида на полицейските служители, които установиха лекия им автомобил Форд Ескорт.

След проведени издирвателни действия, заподозряните в извършването на кражбата мъже са задържани до 24 часа по образуваното досъдебно производство. Всички са направили пълни самопризнания и разпитани от разследващ полицай, уведомен е наблюдаващият прокурор.

За кражба от товарен автомобил е съобщил 34-годишният му водач. Вчера на тел.112 е получено съобщение от турския граждани, шофиращ Рено с влекач. Той заявил на разследващите, че след нощуване в мотел в село Радиево е установил липсата на 2 акумулатора, навигация, компютър, радиокасетофон, телевизор и радиостанция. От пробития му резервоар били източени 30 литра нафта. Образувано е досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button