Хасково

Приеха единодушно Григор Димитров за почетен гражданин

ПочетенГригор Димитров стана най-младият почетен гражданин на Хасково, след като общинският съвет единодушно прие с 39 гласа „за“ удостояването му със званието.

Предложението бе на кмета Георги Иванов и в него се казва, че Григор Димитров е най-изявеният български тенисист, доказал през последните години своя талант, амбиция и воля за успех.

Почетен„Неговите постижения са гордост за всеки българин и пример за талантливото младо поколение тенисисти, които се развиват и израстват в нашия град. Достигнатите от Григор Димитров успехи са логичен резултат от неговата упоритост и последователност, показани от най-ранна детска възраст на кортовете в родно Хасково. Няма съмнение, че неговото бъдеще ще бъде белязано от нови успешни изяви на корта, които по един достоен начин ще се свързват и с името на град Хасково. Всичко това прави Григор Димитров една от най-обичаните личности на нашия  град, което му отрежда заслужено място сред най-изявените представители на Хасково“, се казва още в докладната на кмета.

Както Haskovo.info писа, Гришо записа нова страница в историята и дебютира в Топ 20 на света след като стигна до четвъртфиналите на Australian Open.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
БЕЗОЧЛИВОСТ
БЕЗОЧЛИВОСТ
31.01.2014 15:45 15:45

И какво.. кмета обира овацийте, а пълна заслуга за това имат ТЕНИС КОРТОВЕ ХАСКОВО И НАЙ-МАЛКОТО РУМЕН БАЛКАНСКИ.

Живеещ ду Хаскувската рякъ
Живеещ ду Хаскувската рякъ
01.02.2014 8:36 8:36

И ко въ маук,кат има тенис кортове ко,сичките Хаскувлие даньсъ шампионе въ.Ебахти и кауня.
То помак Румен дань му е треньор на момчето въ аъъ?
С нега почна да рапти най напреш „Дяльчу Дузуков“ демек-Делчо Докузов.
А за кметя ко,то секь пъть са насира ут челна стойка…

Back to top button