Хасково

Удължиха ликвидацията на „Хасково-Табак“ с още 18 месеца

Цигарена фабрикаСрокът за завършване на ликвидацията на „Хасково-Табак“ АД бе удължен за пореден път с 18 месеца.
Това стана на провелото се вчера Общо събрание на акционерите. Единствената точка в дневния ред бе именно удължаването на ликвидацията на дружеството.
 
Събранието бе открито от инженер Любомир Чучев, а в него участва, пълномощникът на „Булгартабак Холдинг“ АД Румяна Борова, главният счетоводител в „Хасково-Табак“ АД Гергана Христозова и Анка Вълчева. Ликвидатор на дружеството пък е софиянецът Боривой Миланов.
 
Хасковското поделение на „Булгартабак“ е прекратено и обявено в ликвидация с решение на Хасковския окръжен съд от март 2006 г. През януари 2008 г. определеният срок за завършване на ликвидацията изтича, и оттогава насам той се удължава с решения на общото събрание.
 
Haskovo.info припомня, че със свои решения от 2007 и 2008 г. хасковският общински съвет даде съгласието си кмета на Хасково Георги Иванов да преговаря за придобиване на всички недвижими имоти, собственост на „Хасково табак“ АД – Хасково. Идеята е в изоставените тютюневи складове да се пренесат фондовете на Регионалния исторически музей и художествената галерия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
законите такива
законите такива
01.02.2014 18:51 18:51

Тя,тая ликвидация ще се точи до безкрайност.

Анонимен
Анонимен
01.02.2014 20:03 20:03

Давай кмете,давай,натискай щото днеска има утре няма,отиде килипира.

Back to top button