Хасково

Мартеници с лични имена хит на хасковския базар

БазарПървите търговци на мартеници вече си подредиха масите на базара в центъра на Хасково.

БазарСред хитовите символи на пролетта са гривнички, избродирани с български и турски лични имена. Те се продават по 2 лв. от Елена Иванова, която вече 24 г. търгува с мартеници. Оригиналните гривни пък са изработени от нейната дъщеря – Диана, която е музикант в хасковския оркестър. За цвят се предлага и синя гривна с името на спортния клуб „Левски“.

Кети Ангелова е друга от редовните търговци на мартеници, която продава на базара вече 10 г. Тя предлага от артикулите тип значки, които са с филмови и комиксови герои. Цените им са от 60 ст. до 1.20 лв. На базара има и от традиционните мартенички на цени от по 10 ст. бройката.

Базарът за мартеници ще остане в центъра до 8 март.

Базар   Базар
 Базар  Базар

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
колев
колев
03.02.2014 14:28 14:28

ейй мартеници с турски имена и това ли ще има ц ц ц

gg
gg
03.02.2014 17:22 17:22

За справка : чадър 3 кв.м. с чупещо рамо струва 109 лева !Вместо найлоновото царство кметската управа да бе закупила по един на двама търговци ! Приветливо , чисто , средено !То не може от счупените плочки и мръсотията да се събират само пари !!!Мартеници с турски имена !!! Грозно и пошло !

bbb
bbb
13.03.2015 22:06 22:06

Моля не обиждайте турците ве мангали грозни

Back to top button