Хасково

Шампионите от „Тангра“ с нова зала и пробив в „България търси талант“

БалетНовата репетиционна зала на хасковския балет „Тангра“ бе официално открита днес.

Тя се намира в бившия КДК, а на откриването й секретарят на общината Атанас Димитров заяви, че „Тангра“ е емблемата на Хасково и заслужава хубава зала. Хореографът на балета Дорина Инджова благодари на градската управа за придоставянето на помещението, което е ремонтирано със средства на родителите на танцьорите.

БалетШампионският балет има и друг повод за радост. Грациите Петра Недялкова, Даниела Йорданова, Василена Борисова и Кристина Динева преминаха успешно кастинга на тв шоуто „България търси талант“. Този уикенд карето заминава за следващото си участие с танца „Купонджийки“, което ще бъде заснето и излъчено в национален ефир.

От „Тангра“ се готвят за международен танцов турнир в София, който ще се проведе от 6 до 9 март. Състезанието ще е и квалификация за световно и европейско първенство.

В хасковския балет репетират около 60 танцьори. По време на откриването децата поздравиха гостите с три свои изпълнения: „Виолетово“, „Джери“ и „Африка“.

Балет  Балет 
 Балет  Балет
 Балет  Балет


 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
M. Mitreva
M. Mitreva
04.02.2014 20:27 20:27

Moite xora! Nai-dobrite!

Тонка
Тонка
04.02.2014 22:33 22:33

Честито! Със здраве да си я ползват и много успехи да жънат! г-н Димитров, как точно определихте Тангра за емблема на града?

VANIA
VANIA
06.02.2014 10:20 10:20

Браво!!!!
Успех на всички на международен танцов турнир в София!!!!

galia
galia
06.02.2014 11:32 11:32

o chudesno blagodarenie na tangra vsichko e prelest mnogo uspehi!Bravo!

zaika
zaika
06.02.2014 18:55 18:55

tangra samo taka vie ste nomer 1 !!!!!!!!!!!! mn uspehi i celuvki pozdravleniq za zalata!!!!…..

Back to top button