Хасково

„Девствена“ сомалийка роди в хасковското АГО

АГО, архивС „девствена“ родилка се сблъскаха преди дни лекарите в АГО при МБАЛ „Хасково“, съобщиха за Haskovo.info от отделението.

Става въпрос за 20-годишна сомалийска бежанка, която е била приета за първо раждане в отделението. Особеното при момичето било, че след половия акт, от който е забременяла, девствената й ципа е била отново зашита. Лекарите обясниха, че това е традиция за някои народи.

Раждането е протекло нормално и майката с детето вече са изписани и върнати в българското семейство което се грижи за тях, уточниха от АГО.

От началото на годината в хасковското АГО са родили три сирийски бежанки. Последното раждане е отпреди 3 дни и за пръв път тукашните лекари се сблъскват със забулена сирийка, която била доста неконтактна. Майката с новороденото са добре и ще бъдат изписани и върнати в бежанския център в Харманли, допълниха от отделението.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
запозната
запозната
05.02.2014 17:19 17:19

Вие осъзнавата ли какво сте написили. Жената е била с „възстановени“ след първия полов акт, външни лабии, които нямат нищо, ама нищо общо с девствената ципа. Излагате се.

ha
ha
05.02.2014 18:13 18:13

Absolutno ste pravi. V Somalia tova si e obi4ai.Ostavia se otvor samo za vanshnata uretrata- da moje da pikae:::}}

мнбжцьз
мнбжцьз
06.02.2014 2:39 2:39

Толкова ли си прост??
Не се пикае от вагината!!!!!!!

aaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaa
09.02.2014 14:11 14:11

ПФУ!А АЗ СИ МИСЛЕХ ЧЕ ЩЕ СИ ИМАМЕ НОВ ГОСПОД!

Back to top button