Назначиха Йонко Гюдженов за замобластен управител

Хасково

Замобластен

Йонко Гюдженов

Йонко Гюдженов е назначен за заместник областен управител на Хасково, съобщиха от пресслужбата на областна администрация.

Това стана със заповед на министър-председателя Пламен Орешарски от 5 февруари. Той е назначен на овакантеното място на замобластен.

Заповедта влиза в сила от датата на встъпване в длъжност на Гюдженов.

Haskovo.info припомня, че вчера временният областен управител на Хасково Кадир Исов бе назначен за постоянно на поста. Решението бе взето на заседанието на Министерски съвет.

Йонко Гюдженов е роден на 27 юли 1965 г. в Свиленград. Той е областен председател на партия „Български социалдемократи“ и неин член на Изпълнителното бюро и Националния й комитет.

Завършил е Московския инженерно-строителен институт в специалност „Икономика и организация на строителното производство“. Работил като началник ПТО сферата на строителните предприятия. От 2001 г. е в частния бизнес като собственик на фирми, занимаващи се с предприемачество в почти всички сфери на земеделието и строителството. Последните 8 години специализирал в растителна защита и биоземеделие. Председател на фокус-група на българо-холандска организация „Авалон“. Той е производител на биопродукти – био-сокове, био-вино, био-концентрати. Бил е член на комисията за изработване на Закона за виното и спиртните напитки.

На последните парламентарни избори Гюдженов бе осми в листата на „Коалиция за България“. Женен с две деца.

12 коментара

  • Е това е най- големият крадец, той и синът му! До сега неоткриваеми за писма, сметки и запори!

  • Какво ?!? Тоз ли бе? Ама вие сериозно ли? Как ще сложите тоя зам.управител? Алооо, БСП-то, да не ви е изпила чавка малко мозък, дето ви е останал? Вие нормални ли сте, какви сте???

  • Био- вино има ли бе, био- консерванти… Женен, ама разведен. .. Да си разкара трошляците от улицата, и да си върне парите на съкооператорите, че ги набута с нова сграда, а години наред не можа да изкара акт 16 и се наложи да купуват допълнително земя… Източи една камара еврофондове…
    Българийо, за тебе те умряха, добре че не може да се върнете да видите!!!!

  • човека си е супер интелигентен и много човечен! това нещо не се намира вече в елита на власта така че по спокойно ще се справи с работата си дойстойно 🙂

  • Алоо, българино,стъпи на краката си,какви са тия отрепки,няма ли млади амбициозни деца с ъкъла си, та сте сложили това ЛАЙНО бе!!!!!

  • Вижте некадърници престанете да бъдете скептични какво искате да сложат някой талибан дето не знае български този човек е интелигентен и ще си върши работата отлично!!

  • И продължава да дължи пари. Специализирал???? Къде, в кой университет? 6 месеца го изтраеха в Областната управа.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.