Хасково

Исов към „Атака“: Не смятам, че не съм добър експерт

Областна„Не смятам, че не съм добър експерт. Имам опит и познания в сектори като селско стопанство, строителство, икономика и администрация“, заяви на пресконференция областният управител Кадир Исов.

Думите му бяха по адрес на хасковската структура на партия „Атака“, които вчера излязоха с декларация срещу назначението на Исов. В нея е записано, че те са несъгласни с факта, че гебурнаторът е политическа фигура, а не е експерт.

Исов обясни пред медиите, че има над 8-годишен опит с регионалните политики и развитие на Хасковска и Старозагорска област. „Нека от „Атака“ да обяснят къде са ми недостатъците, а не да търсят показни демонстрации“, отговори той на намерението на хората на Волен Сидеров да организират протест пред областна администрация в неделя от 11 часа.

ОбластнаНа пресконференцията бе представен и новият замобластен управител Йонко Гюдженов. Исов заяви задоволството си от назначението, защото така се окомплектовал неговият екип. Той посочи, че досегашният зам Иван Станчев отговаря за социалните дейности, а Гюдженов ще е с ресор – земеделие, пазари и търговия.

Гюдженов обясни, че в основата на назначението му е политическо споразумение от 2000 г. между партия „Български социалдемократи“, на която той е областен председател и „Коалиция за България“. Замобластният заяви, че ще полага усилия в развитието на земеделието, пазарите и търговията в Хасковска област.

Haskovo.info припомня, че в последните 8 г. Йонко Гюдженов е специализирал в растителна защита и биоземеделие. Председател на фокус-група на българо-холандска организация „Авалон“. Той е производител на биопродукти – био-сокове, био-вино, био-концентрати. Бил е член на комисията за изработване на Закона за виното и спиртните напитки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
777
777
07.02.2014 13:35 13:35

ИСОВ С ТИЯ ДВАМАТА ЩЕ ИМАШ САМО ГРИЖИ.

шаран
шаран
07.02.2014 14:35 14:35

Г-н Исов дистанцирайте се от тези два тъпака, глупопостта им е заразна.
Няма по- голямо нещастие да ти се налага по цял ден да търпиш елементарни хора, които се имат за голяма работа. Толкова голяма, че на общинското събрание на БСП от 100 човека, само двама са номинирали г-н Станчев за Евролистата. Не че друго сме очаквали, но все пак.

Анонимен
Анонимен
08.02.2014 8:46 8:46

За какъв к*р са тия заместници,само да кльопат от нашите пари ли,Станчевци,Гюдженовци тоя пък само името му като чуеш да ти се приходи в кенефа.Боклуци,Станчоолу по цял ден си чеше дебелия гъз и се чуди какво да прави и заплата ще взема.Пък сигорно тя ще е минималната за страната…

Back to top button