Хасково

И шефът на образованието в общината хвърли оставка

Васил НесторовДиректорът на мегадирекцията „Образование, култура, младежки дейности, спорт, здравеопазване и социални дейности“ Васил Несторов подаде оставка.

В молбата си той не е посочил причини за напускането си, помолил е само да бъде освободен, съобщи за Haskovo.info кметът на Хасково Георги Иванов. По думите му Несторов имал предложение за нова работа. Самият Васил Несторов не бе открит за коментар.

Оставката му идва веднага след оставката на заместник – кметът Минко Ангеолов, за който Haskovo.info писа по-рано днес.
Васил Несторов пое общинската дирекция „Образование, култура, младежки дейности, спорт, здравеопазване и социални дейности“ през май 2012 година.

Предишната му месторабота бе директор „Изложения и събития“ в Международния пловдивски панаир. Преди това е работил в няколко частни фирми от хранителния бранш. По професия е инженер, женен е и има три деца.

Още следващата седмица мегадирекцията в кметството ще има нов шеф, допълни кметът Георги Иванов. Кой обаче е той ще стане ясно най-рано в сряда.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
zapoznat
zapoznat
07.02.2014 18:00 18:00

Mai ste stava 6ef na inspekciqta

поназнайващ
поназнайващ
08.02.2014 0:04 0:04

какъв шеф,какви 5 лева ,този човек е пълно НКС

Аз
Аз
08.02.2014 2:00 2:00

Всички му пречат на кмета! Че после … подали си оставките – дрън-дрън!!!

Анонимен
Анонимен
08.02.2014 9:03 9:03

Червата се разплитаат…

Back to top button