Хасково

200 атакисти викаха „Оставка“ пред областна администрация

ПротестБлизо 200 членове и симпатизанти на партия „Атака“ протестираха днес пред Областна администрация-Хасково срещу назначението на Кадир Исов за губернатор.

На митинга присъстваха депутатите Гален Монев, Павел Шопов и Магдалена Ташева. Те държаха реч на специално изградена трибуна на пл. „Свобода“ с изписан върху нея лозунг „Вън турския валия от Хасково“.

ПротестСпоред Монев, който е и областен лидер на „Атака“, назначението на Исов е политическо, а не експертно. Така той заподозря, че в Хасково ще бъдат прокарвани интересите на ДПС и тези на турската държава. „В началото кабинетът тръгна като експертен и ние се надявахме, че на Хасково ще бъде назначен областен управител, който е експерт и ще помага за развитието на региона. Това не се случи, въпреки че бях внесъл протестна подписка до премиера още при назначението на Исов за временно изпълняващ длъжността“, заяви Монев.

Павел Шопов пък заяви, че ДПС е противоконституционна партия. Той припомни думи на Ахмед Доган, който говорил за разширяване географията на тяхното влияние. Според Шопов, след превръщането на Кърджали в анклав, сега се посягало и на Хасково.

Сред протестиращите, които носеха плакати с надписи „ДПС маша на Ердоган“ и „Вън ДПС, задължително гласуване“ имаше и такива от Стара Загора и Сопот.

Митингът завърши с викове „Оставка“ и „Долу ДПС“.

 Протест  Протест
 Протест  Протест

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
mms
mms
09.02.2014 14:42 14:42

i kyde e smisala na tozi protest , kato tochno ataka dadoha vlasta na dps, i blagodarenie na ataka e nazna4en tozi oblasten

ПИНОЧЕТ
ПИНОЧЕТ
09.02.2014 14:55 14:55

Зноино е от всички мислещи хора, че Атака предаде България на ДПС. Смешен и тъжен е този митинг. Позор за Атака, БСП и ДПС. Сега ни гласят другата лъжа наречена БАРЕКОВ.
Смърт на предателите!

Анонимен
Анонимен
09.02.2014 18:46 18:46

Най-големият апологет на Доган се оказа..Бойко Борисов…Ляга и става с името му на уста и обяснява колко „голям политик е Доган, щото управлавал България досега ,независимо ,кой бил министър председател“…..Борисов услужливо пропуска периода по времето на Костов, в който Доган беше лишен от икономически лостове и беше „натикан в ъгъла“ , където му е мястото…..
Оставям настрана факта ,че да си апологет на Доган , значи се възхищаваш от това ,което той върши в политиката….

От сега нататък ,колкото пъти Борисов повтори тази лъжа, на стената му ще пускам следният постинг: „Г-н Буда, пак излъгахте за Доган!“ ,пък ако ще Борисов след това да праща смс-и и да се обажда на когото иска!Това е положението…..

Back to top button