Хасково

Кадир Исов: Няма да подам оставка, исканията на „Атака“ са неоснователни

ДПСОбластният управител на Хасково Кадир Исов заяви, че няма да подаде оставка.

Той гостува на пресконференция на младежкото ДПС в Хасково и след нея коментира пред медиите протестът на атакистите пред областна администрация. „До колкото знам на площада са се събрали стотина души, като една голяма част от тях не са от региона. Исканията им са неоснователни“, заяви Исов.

ДПСПо думите на губернатора лозунгът „Вън турския валия от Хасково“ е незаконен. „Аз съм областен управител, назначен законно от премиера. За мен това са националистически крайности“, каза Исов. Той определи като странно поведението на „Атака“, която централно участва в законодателната работа на държавата, а на местно ниво организира подобни протести.

Председателят на националната структура на младежкото ДПС Илхан Кючюк отчете като ползотворен двудневния председателски съвет в Хасково. На форума са се обсъждали възможностите за младежка реализация в контекста на предстоящите избори за Европейски парламент. Кючюк подчерта, че партията има най-голямата младежка организация не само в България, но и в Европа със своите над 23 000 членове. Областният лидер на младежкото ДПС Танер Емин посочи, че основният проблем в региона е емиграцията на младите хора, които с активни политики трябва да се задържат у нас като им се предложат възможности за бизнес.

От ДПС дадоха заявка за реализирането на 4-ти мандат на евроизборите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ААААААААААААА
ААААААААААААА
09.02.2014 14:16 14:16

КВА ОСТАВКА БЕ!!ТАКИВА КАМЪТНИ БЪЛГАРИ!ВИЖТЕ КАКВИ СА ХУБАВКИ НА СНИМКИТЕ!С МАЗНИ ЧЕРНИЧКИ МУЦУНКИ И СИНИ ОЧИЧКИ!СЪЩИНСКИ АРИЙЦИ!КАКВО ИСКАТЕ?КАКВАТО НИ Е ДЪРЖАВАТА,ТАКИВА СА И УПРАВНИЦИТЕ!ТЕ СА ИЗБРАНИ ОТ ВАС!ТЕЗИ КОИТО ГЛАСУВАТЕ ЗА БСП И ТЕМ ПОДОБНИ ИЗРОДИ И ЕВРЕЙСКИ ИЗЧАДИЯ!

юсуф калашников
юсуф калашников
09.02.2014 19:33 19:33

аферим е това са хората които решават нашето бъдеще

тоско
тоско
09.02.2014 23:30 23:30

за резил станахме кви амужи да ни управляват-те български не знаят

Анонимен
Анонимен
10.02.2014 6:44 6:44

Абе вие имате ли идея какви ги говорите. Кой да направят областен – Станчев или новият зам-областен. Стига глупости. Колкото и да ви е неприятно да си го признаете, Кадир Исов е най-добрият вариант в тази конфигурация.

AZ
AZ
10.02.2014 9:22 9:22

S predishniq vi zam. oblasten po-dobre li beshe?

Back to top button