Спорт

Два златни медала за димитровградските борци от държавното в Сливен

Борба

Шампионът Делчо Нейчев

Два златни и три бронзови медала спечелиха борците от клуб „Димитровград“ на държавното лично първенство за момчета в Сливен.

Борба

Златният медалист Иван Бадавров

Шампиони станаха Делчо Нейчев (47 кг.) и Иван Бадавров (53 кг.). За бронзовите медали пък се пребориха: Димитър Тодоров (42 кг.), Митко Бонев (59 кг.) и Камен Атанасов (+85 кг.). Близо до отличия бяха Боби Ников (47 кг.), Въчо Делчев (85 кг.) и Кристофър Атанасов (+85 кг.), но загубиха срещите си за трето место и останаха пети.

От клуба отчитат представянето на състезателите си като много добро на фона на силната конкуренция от 266 борци от 42 клуба.

Haskovo.info припомня, че преди седмица на държавното за кадетки, девойки и момичета отново в Сливен с титли се поздравиха Нели Георгиева и Виктория Бобева от клуб „Димитровград“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button