Спорт

„Хасково“ и феновете пречупиха силен „Левски“

БаскетболБаскетболистките на „Хасково 2012“ записаха паметна победа срещу водача във временното класиране на националната лига „Левски“ (София) с 75:71. Феновете в зала „Дружба“ също дадоха всичко в подкрепата си за отбора.

Хасковлийки започнаха колебливо срещата и загубиха първата част с 13:23. Момичетата на треньора Елена Станкова обаче се вдигнаха и на полувремето вече водеха с 39:36.

БаскетболДомакините продължиха с добрата игра и след почивката като на моменти преднината им достигаше 11 т. Критично стана в последната част, когато 3.27 мин. преди края „сините“ изравниха 65:65, а 1.23 мин. до сирената резултатът бе 70:71. Баскетболистките на „Хасково“ обаче показаха здрави нерви в края и заслужено се поздравиха с победата.

След края на срещата Елена Станкова изрази задоволство от победата и от играта на всички свои момичета. Тя подчерта, че когато съдиите свирят коректно „Хасково“ има шанс да бие и водачите в класирането.

На 13 февруари „Хасково 2012“ приема „Нефтохимик 2010“ (Бургас) в първи четвъртфинал за купата на България. Следващият кръг от първенството пък е три дни по-късно, когато хасковлийки гостуват в Русе на шампиона „Дунав 8806“.

 Баскетбол  Баскетбол
 Баскетбол  Баскетбол
 Баскетбол  Баскетбол

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
istinski haskovski fenove!!!!!
istinski haskovski fenove!!!!!
09.02.2014 20:53 20:53

ami v4era lukoil akademik pri magete opana leskito,a dnes nashite momi4eta dokazaha na dosta ,,hora,,,4e imat otbor?!!!!samo,4e vseki pat leskito njama da gi podkrepjat sadiite kakto obiknoveno,a shte jadat mnogo boi-i pri magete i pri genite,a i na futbola sashto mnogo skoro?!!!!!kolko galko za leskito-proval navsjakade i vav vsi4ko?!!!pozdravlenija za nashite momi4eta,koito imat otbor,pokazvat igra i igrajat absolutno 4estno vinagi!!!!!!

даскала
даскала
09.02.2014 21:10 21:10

Научи се да пишеш и после коментирай,неграмотник.Ясно е че нищо не разбираш от спорт.По лошо е че не знаеш кой е Левски,но това ти е простено, защото от там откъдето идваш има само такива балкански субекти (аборигени), честито на момичетата

profesora
profesora
09.02.2014 21:49 21:49

ami az pisha napalno gramotno i komentiram samata istina, a ot sport razbiram dosta,ne malko,no kogato faktite govorjat,bogovete mal4at?!!!!!dokolkoto aborigenite i balkanskite subekti gi vidja cjala balgarija na gerena kakvo napraviha ,,golemite fenove,,na levski s petev?!!!loshoto e,4e gi vidja i celijat svjat,ne samo balgarija?!!!4estito na nashite momi4eta,koito pokazaha kak se igrae?!!!!!

men me e sram
men me e sram
09.02.2014 22:31 22:31

za sajalenie,vsi4ki sravneniq s pak s futbol,polovinata ot tezi kretini koito ne sa se sabli4ali po fizi4esko i ska4at na vsqko sadiiisko re6inie bqha piqni i cql ma4 ne sprqha da psuvat,da ne zabravqme 4e basketbola e inteligentna igra i 4e v zalata e palno s malki daca,kakva predstava izgrajdame u tqh i kakav primer im davame

Back to top button