Регион

Почерпени се потрошиха в катастрофа, мъж бере душа в ОАРИЛ

Полиция, архивВодач и пътник, употребили алкохол предизвикаха катастрофа вчера, съобщават от пресслужбата на полицията.

Инцидентът е станал 7 часа на първокласния път в посока за Свиленград. 20-годишен водач на лек автомобил Алфа Ромео на десен завой е загубил управлението и е излязъл от пътя в ляво по посока на движението. От удара са пострадали водачът от Крумовград, който е с фрактура на лява раменна кост и 27-годишния пътник с охлузни рани. Водачът и пътника са изпробвани за алкохол с техническо средство „Алкотест Дрегер“, който е отчел 0,75 промила на водача и 1,49 промила на пътника. Съставен е акт.

С опасност за живота е 42-годишен водач след катастрофа. Вчера в 15,35 часа на третокласен път между селата Светлина за Горски извор е станало ПТП с лек автомобил Пежо-206, шофиран от пострадалия и лек автомобил Опел Астра, управляван от 57-годишен жител на бургаското село Кошарица.

Поради несъобразена скорост, пострадалият водач от село Сусам е загубил контрол над колата, навлязъл е в насрещната лента за движение и се е ударил в Опела. От удара, виновният водач е в кома в ОАРИЛ-Хасково. Образувано е досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
граматика
граматика
10.02.2014 23:30 23:30

ако не сте сигурни как да се изразявате , моля питайте
кака Мара учителката на първи клас ,
Последния параграф е като задача с много неизвестни .Нека не убиваме виновния преди да разберем кой е !

Back to top button