Регион

Маскирани пребиха охранител и задигнаха сак с пари

Полиция, архивГрабеж на голяма сума служебни пари е станал снощи в Свиленград, съобщават от полицията.

Около 21 часа, 32-годишен мъж от града е отишъл да прибере баща си от работа. 64-годишният родител работел като охранител в обменно бюро в града. Служителят прибрал оборота в черен сак и тръгнали да се прибират към дома си. След пристигане в жилището си на улица „Комуна“, бащата изчакал сина си да паркира, когато бил нападнат от две непознати лица с качулки. Те му нанесли няколко удара с палка и му отнели чантата с парите, след което се разбягали в различни посоки.

След подадения сигнал са проведени заградителни и издирвателни действия по залавяне на извършителите. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

Двама симеоновградчани пък са задържани за кражба от необитаем дом. Младежите на възраст 18 и 26 г. са проникнали в дом в село Калугерово и са откраднали водна помпа, медни проводници с различна дължина и сечение общо около 100 кг., медна тава и 10 бр. по 0.7 м. алуминиеви профили. Момчетата, познати на органите на реда са задържани до 24 часа по образуваното досъдебно производство. Още един 19-годишен младеж е в харманлийския арест за кражба. В близост до село Рогозиново той е спрян от полицейските служители, които са установили, че пренася на колелото си меден проводник. В хода на проверката е станало ясно, че кабела е изкопан в близост до селото и е собственост на БТК.

30 кутии цигари са откраднати от хранителен магазин в Хасково. Неизвестно лице е проникнало в бакалията в жк. „Орфей“ след взломяване на входната врата. Още една кражба чрез счупване на стъкло на врата на кафене е регистрирана в Хасково. От кафенето на улица „Единство“ са откраднати 40 лева. Образувани са досъдебни производства.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button