Хасково

Жандармерията влиза в 5 хасковски села с висока престъпност

Полиция

Комисар Ангел Цанков (вдясно) и комисар Станимир Колев

От днес служители на жандармерията и полицията ще пазят жителите на 5 села в Хасковска област, където има високи нива на битова престъпност, съобщи на пресконференция директорът на ОД на МВР комисар Ангел Цанков.

Първите села, където ще има засилено присъствие на органите на реда са: Узунджово, Орешец, Славяново, Дрипчево и Българин.

ПолицияОперацията е национална, а нейният акцент е противодействие на битовата престъпност. Тя ще продължи до второ нареждане или до спадане на нивата на престъпността. В хода на операцията ще бъдат проверявани още пунктовете за черни и цветни метали, лица занимаващи се с лихварство и други, за които има съмнения, че извършват или са съпричастни към престъпна дейност, обясни комисар Цанков. Той допълни, че полицията вече е подсигурена с необходимите автомобили, горива и техника. Определени са и полицаите, които ще патрулират в невралгичните точки. Патрулите на пътна полиция също ще работят по нов график.

Комисар Цанков представи и новият замдиректор на ОД на МВР. Това е комисар Станимир Колев, който е на 50 г. и е родом от Сливен, където е бил началник на РПУ и замдиректор на ОД на МВР. От 2011 г. той е бил началник на отдел „Охранителна полиция“ в Кърджали.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
10.02.2014 17:35 17:35

Оправете си под снимката текста има грешка

zapoznat
zapoznat
10.02.2014 23:17 23:17

da vi e 4estito novia komisar mai e bil hva6tan s alkohol

Back to top button