Хасково

След успеха в Мюнхен „Гранд“ се цели в Блякпул

ТурнирСлед бляскавото си представяне на силното международно състезание в Мюнхен, където Любослав Стоев и Мирослава Дойчева от хасковския клуб по спортни танци „Гранд“ спечелиха бронзовите медали, сега наред е турнирът в Блякпул, Англия.

ТурнирШампионите ни вече се върнаха в България и днес споделиха за емоциите си в Германия. Треньорът им Николай Манолов каза, че Любо и Мира са танцували 8 часа пред 3000 души публика в „Дойче театър“. Въпреки че българската двойка била най-младата в състезанието нашите обрали овациите на зрителите и суперлативите от световния шампион в журито Олга Мюлер, която им давала само високи оценки след всеки от петте танца.

В Мюнхен нашите звезди за пръв път танцували на жива музика, изпълнявана от оркестър и били оценявани явно. За отличното си представяне, в което двойката ни изпревари тази на домакините, Любо и Мира получиха много предметни награди – козметика и всевъзможни лакомства.

Сега пред Стоев и Дойчева предстои участие на най-престижния турнир в света – в Блякпул. Там те ще се състезават при юношите. За май месец е предвидено и изданието при професионалните двойки, където най-вероятно ще участват Николай Манолов и Павлина Вълчева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
10.02.2014 21:53 21:53

nai-dobrite,bravo!!!!!

Back to top button