Регион

Задигнаха 250 лв. и телефони от „Ситроен“

Полиция3 кражби са регистрирани през денонощието, съобщават от пресслужбата на полицията.

Първата е от лек автомобил „Ситроен“, паркиран на улица „Одрин“ в Свиленград. Кражбата е осъществена между 18 и 19 ч след счупване стъкло на предна лява врата. Открадната е мъжка чантичка, оставена между двете седалки, чието съдържание е било 2 мобилни телефона, 250 лева и лични документи.

Втората кражба е на 50 метра телефонен кабел откраднат чрез разкопаване в близост до гробищния парк в Свиленград. Също за кражба на 200 метра телефонен кабел съобщават и от харманлийското село Славяново, станала вчера в 9,45 часа чрез отрязване. По всички случаи са образувани досъдебни производства.

Общо 30 400 къса цигари без бандерол иззеха пък димитровградските криминалисти. Вчера те са извършили проверка на площадка на складова база на улица „Бузлуджа“ в Димитровград. В момент на разтоварване на 1400 къса от количеството от лек автомобил „Деу Ланус“ е заловен 61-годишен димитровградчанин. В багажника на автомобила са открити още 93 стека. На задната седалка са намерени още 10 000 къса от безакцизните папироси. Цигарите без бандерол са иззети с протокол за доброволно предаване.

Останалите 400 къса цигари са иззети от лек автомобил Опел Астра, спрян за проверка на булевард „Димитър Благоев“ в града. В багажника на колата, шофирана от 51-годишен мъж са открити цигарите без бандерол, за които водачът заявява, че ги е закупил от непознати за него лица преди ден от Неделния пазар.

17-годишен хасковлия е доведен в полицейското управление за кражба. Непълнолетният е проникнал през незаключена врата в бивш ресторант в квартал „Орфей“ в областния град, откъдето е откраднал ел. прободен трион. Инкриминираната вещ е иззета.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button