Хасково

Рекламират Хасково на международна туристическа борса в София

ТИЦ-ХасковоТуристически информационен център – Хасково ще участва за 5-ти пореден път на Международната туристическа борса „Ваканция & спа експо“, която ще се проведе от 13 до 15 февруари 2014 г. в Интер Експо Център, София.

По атрактивен начин ще бъдат представени забележителности от Хасково и региона, както и богатият културен календар на града. Посетителите на щанда на град Хасково ще могат да се насладят на хубаво вино от тракийския регион.

В 31-то издание на „Ваканция & спа експо“ ще вземат участие Национални туристически организации, туроператори, общини, хотели, хотелско оборудване и др. фирми от България и от 20 страни от цял свят. Популярността на Борсата расте от година на година и доказателство за това са новите 40 участници от България и чужбина през 2014 г.

Изложбените щандове тази година са разположени в 3 зали на площ от 6000 кв. м.

Програмата на „Ваканция & спа експо“ 2014 е наситена и разнообразна. В трите дни на форума се организират поредица от пресконференции, презентации на фирми, дискусии, кръгли маси. В нея са включени също и демонстрации на местни обичаи и традиции, дегустации, атрактивни развлечения.

Официалното откриване на „Ваканция & спа експо“ е на 13 февруари в 10 ч.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Андреева
Андреева
11.02.2014 23:24 23:24

Браво Любо! Успех!

Back to top button