Хасково

Блокадата на границата продължава, опашката от тирове 15 километра

ПротестБлокадата на ГКПП „Капитан Андреево“ продължава вече трети ден. След като в понеделник превозвачите паркираха товарен автомобил напречно на пътя пред граничния пункт, движението на тирове от и към южната ни съседка беше блокирано. Фирмите от бранша недоволстват срещу непризнаването от страна на Турция на еднократните разрешителни за превози.

Вчера вицепремиерът Даниела Бобева изпрати писмо до турския си колега с искане проблемът да бъде решен максимално бързо. Засега обаче изгледи двустранната среща в Анкара да се състои преди първоначално уговорената дата 21 февруари няма.

Превозвачите са категорични, че блокадата на граничния пункт няма да падне, докато исканията им не бъдат удовлетворени. Междувременно опашката от тирове на границата продължава да расте. Дължината й вече е близо 15 километра.

Протест   Протест
 Протест  Протест

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button