Регион

Двама пробват да задигнат усилватели за 700 лв., сгащтват ги

Полиция, архивДвама димитровградчани са задържани в момент на кражба, съобщават от пресслужбата на полицията.

Вчера местните криминалисти са ги хванали с тръбен ключ и отверка в ръка, когато са се опитвали да взломят метална врата на гараж, намиращ се на улица „Св. Климент Охридски“ в Димитровград.

Мъжете на възраст 23 и 29 г. са опитали да откраднат оставените в гаража музикални усилватели на стойност 700 лева. Образувано е досъдебно производство.

37-годишен симеоновградчанин пък е задържан за кражба. Мъжът е проникнал в частен двор на улица „Димитър Благоев“ в Симеоновград, откъдето е откраднал ръчна метална количка, 2 бр. по 2 м. поцинковани тръби за чешма и 2 бр. по 2 м. метални тръби. От проведените издирвателни действия, познатият на органите на реда е задържан до 24 часа.

16-годишен младеж е доведен в полицейския участък в Любимец за съхранение на дрога. Вчера местните полицаи са му извършили обиск, при който в джоба на якето му е открито станиолово топче с тегло 0,9 грама, съдържащо суха зелена листна маса. Тестване с полеви наркотест е установило, че вида на наркотика е канабис.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
maika vi
maika vi
12.02.2014 18:20 18:20

bravo sherlok zaslujava6 povi6enie

Back to top button