Хасково

Гимназистки изработиха 600 сърца за Деня на влюбените

УкрасаЧетири ученички от Професионалната гимназия по туризъм „Александър Паскалев“ изработиха 600 сърца за Деня на влюбените – 14 февруари.

Украса11-класничките в специалност „Митническа и данъчна администрация“ Надежда Божкова, Наталия Тодева, Камелия Ставрева и Николета Колчева отделиха 6 дни за да сгънат в оригами 600-те сърца. Днес след учебните часове момичетата украсиха фоайето на гимназията със символите на любовта. Идеята е за всеки ученик да има по едно сърце което да го символизира.

Освен това гимназистките са украсили и табло на което е изписано и мотото на празника – „Любовта е във въздуха“. На Свети Валентин ще има и кутия с валентинки и кошница с късмети – любовни послания.

В „Александър Паскалев“ за пръв път имат подобна украса за Деня на влюбените, с което момичетата си заслужиха и похвалите от директора Пенка Георгиева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button