Регион

Късо подпали заведение и цех за преработка на птиче месо

Полиция, архивТри пожара с материални загуби са регистрирани през последното денонощие. Заведение за бързо хранене в комплекс „Бисерска Гергана“ се е подпалило заради късо съединение, съобщават от Областната противопожарна служба. Инцидентът е станал в четвъртък около 14:15 часа. На място е изпратен един екип огнеборци, който е потушили пламъците. Изгорели са 4 електроуреда. Опушени са 160 кв.м. стени.

При друг инцидент в Свиленград се е подпалил цех за преработка на птиче месо. Отново причината за лумването на огъня е късо съединение. Унищожени са 40 пластмасови касети, опушени са 60 кв.м. стени.

През изминалото денонощие огнеборците са гасили и пожар в навес на ул. „Александър Кипров“ в Свиленград. Причината за инцидента е процес на установяване. Изгорял е 1 кв.м. от навеса.

На още три сигнала за пожари в отпадъци, комин и автомобилни гуми на нерегламентирано сметище са се отзовали вчера пожарникарите. Инцидентите са се разминали без материални загуби.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button