Хасково

Георги Иванов: Не искам тези 13 дка от военните

КметКметът Георги Иванов заяви на днешното заседание на хасковския общински съвет, че не иска 13-те дка около паметника на 10-ти Родопски полк.

Както Haskovo.info писа , при посещението си вчера в Хасково министърът на отбраната Ангел Найденов каза, че ведомството ще предостави безвъзмездно на община Хасково военния имот с отпаднала необходимост.

„Аз не ги искам, защото точно тези 13 дка никога не съм ги искал от военните. На това място ангажимент има областна управа. Като го дадат ние да го стопанисваме, още на втория ден ще скочат, че общината не си върши работата. Така беше и когато ни предоставиха дом „Асен Златаров“. Трябва да се дава с уважение, а не да се отървават от този имот“, заяви от трибуната Георги Иванов.

Градоначалникът каза още, че при вчерашната визита в Хасково на премиера Пламен Орешарски и министрите Ангел Найденов и Драгомир Стойнев, никой не е потърсил контакт с него. По думите на Иванов по протокол управляващите били длъжни да го сторят. Кметът припомни, че през годините до сега това било направено единствено от предишния председател на парламента Цецка Цачева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Сърдит Петко
Сърдит Петко
14.02.2014 11:46 11:46

Хайде сега, детска му работа. До вчера ги искаше, днес не ги иска, защото не му се обади ли.
Мнооого лично, а къде са интереса на хасковлии?

Интереса
Интереса
14.02.2014 12:13 12:13

Върху тези 13 дка шефа не може да построи нищо, нито да ги продаде. Тук няма далавера, затуй не ги иска. Виж, стотиците декари са друга работа

Недоучил
Недоучил
14.02.2014 12:33 12:33

В годините на демокрацията българският протокол се води от неуки хора и това минава за нормално. Областни управители ходят на официални срещи със сандали, напиват се като кирки при съседи, депутати плямпат глупости с дъвка в уста, да не говорим за подаръците, които поднасят или махленския шопинг на съмнителни сергии. Кметът е много прав! С полуграмотни представителната проява се превръща в пародия, която я няма и по селата около Хасково.

не съм трол ":)
не съм трол ":)
14.02.2014 17:51 17:51

хубав лош..кмета си е наш..но да дойде висшата администрация..да дойде бившия ни областен найденов..и да не поканят кметът просто е неуважение към нас гражданите.това показва колко им пука за хора който не са слуги на бсп.на послушковците..се отпуска субсидия избирателно..на нас не..а ние какво сме..суверена хората които ги избираме..тъжна история..ще завардим всички кръстовища цял ден…за 5 мин минаване на кортежа…комуниста си остава комунист..лъже краде…и никой друг не ги интересува ….

Алеко Константинов
Алеко Константинов
14.02.2014 18:53 18:53

Гане ,хайде кузум , махни се вече ,не се излагай,заприличал си на Ким Чен Ун, не те искат хората,то бива наглост ама……

ГОШО
ГОШО
15.02.2014 15:55 15:55

Проявеното уж неуважение от страна на Орешарски и Найденов само показва колко е затънал кметът Иванов. Данс го разследва за откраднатия от хасковлии милион и триста хиляди, чрез нивата на жена му и за какво ли оше не. Как ще се ръкуват с един толкова оцапан човек?
Та него го поддържаха Хр. Бисеров и Алексей Петров. А, и Гоцето.

Недоучил
Недоучил
17.02.2014 11:04 11:04

ДАНС, Гошо, откакто политическите и бизнес среди в страната се наситиха с лумпен елементи, парвенюта, доморасли хора, а с протокола се занимават неуки кадри на ниво област, общини, търговски и бизнес организации в Хасково се случват гаф след гаф. Толкова го владеят и министри, и депутати, и баш управници. Има Закон за държавния протокол и отчита значимостта на постовете според събитието. Териториите пък имат стопани – представители, избрани от гражданите на тези места. Мястото на стопанина е в протокола. Политици, управници, прок*ратура, съд не са овластени да го лишат от полагащото му място. В случая протоколната неграмотност е пълна и то пред представители на чужди мисии!

Back to top button