Хасково

Гласуваха още 100 бона за хасковския спорт

Сесия100 000 лв. повече за спорт бяха заложени в общинския бюджет за 2014 г.

На днешната сесия съветниците приеха отчета на бюджета за 2013-а и рамката на тазгодишния. Единствената промяна, която бе направена бе по предложение на Митко Ламбов от името на постоянната комисия по спорт, туризъм и младежки дейности. Той поиска корекция в бюджета, според която предварително заложената сума от 100 000 лв. за клубовете да бъде завишена на 200 000 лв.

Средствата ще са за подпомагане на спортни клубове и дружества със седалище и дейност на територията на общината. Сумата ще се отпуска под формата на субсидия от местни приходи по предложение на общинската комисия по физкултура и спорт. Израсходването на средствата може да става пряко от общината или по договаряне.

Общинският съвет пък отхвърли предложение на Божидар Драганов от БСП, който поиска занижаване на такса смет със 7-10%. Кметът Георги Иванов заяви, че по закон такса смет може да се променя до декември месец на предходната година.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
14.02.2014 20:02 20:02

Амчи намалете я за догодина 2015г.Не ти оттърва мамати Узунжовса.
Таксата висока а местата и бобрите намаляха…

Back to top button