Хасково

21 век: В Хасково все още има недостъпни за пожарната домове

ПожарътВила на Кенана за малко не изгоря след като коминът й се запали. Инцидентът стана около 18:30 часа. След подаден сигнал на телефон 112 от местната противопожарна служба изпращат два автомобила, а от полицията една патрулка.

При идването си огнеборците били сюрпризирани от тясната улица, през която трябва да минат, за да стигнат до вилата. Въпреки опитите си да намерят друг подход до вилата, се оказа, че такъв няма.

Така в момент, в който всяка секунда е важна, пожарникарите тръгнаха пеша към пожара.

През това време собствениците вече бяха разпънали маркуч и изгасили огъня. Бързата им реакция е спасила къщата. Пораженията са само по покрива и комина. В момента, в който е станал пожара, във вилата са били двамата собственици и още двама души – техни гости. Пострадали при инцидента няма.

Хората, които живеят на Кенана, коментираха, че това не е първият случай, когато пожарна или линейка не може да стигне до нуждаещите се хора. Те се надяват плановете за разширяване на улиците във вилната зона да се реализират, а до тогава ще се молят да не се случват инциденти.

 

Пожарът Пожарът
Пожарът Пожарът

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
14.02.2014 22:07 22:07

da vi go nachukam kmetski miniatchii

Шофьорен
Шофьорен
14.02.2014 22:35 22:35

Карах там едни мебели в тази зона, скъсах си гумата на една ограда с бетони ръбове отляво, това не може да е законно, да му изсъхнат ръчичките на който я е правил.

Back to top button