Любопитно

Хасковлийка учи шведите на спортни танци

Танци

Ани Василева

Състезателката по спортни танци Ани Василева от 2007 г. живее в Швеция.

Ани е родена в София, но е израснала в Хасково. Тук тя е тренирала с Петя Милушева, Павлина Вълчева и Николай Манолов.

През 2006 г. Василева започва следването си по спортни танци в НСА. Тогава тя се състезава с Лъчезар Тодоров за клуб „Дъга“. Година по-късно Ани заминава при приятеля си в Швеция. От 2008 г. тя започва да танцува в Гьотеборг за „Lazar Dansstudio“. През 2011-а с партньора си печелят състезанието в Стокхолм и завършват четвърти в шведското първенство.

Танци„От няколко месеца си търся партньор, защото досегашният ми се отказа от спортна дейност. Сега съм треньор и танцувам за да поддържам форма докато си намеря партньор“, сподели за Haskovo.info българката.

Василева е участвала в „Show we dance“ което се провежда в нейния град Бурос. През лятото състезателката е амбицирана да се яви и на кастинга за голямото шоу „Lets Dance“ което е еквивалент на българското „Dancing Stars“.

„Танцувам от 5-годишна и танците са моят живот. Танците ме карат да се чувствам щастлива и истинска. Аз много се гордея с моята баба певицата Янка Рупкина“, заяви още Ани Василева, която на 27 юни ще се върне за месец в Хасково.

Танци 
Танци

Ани с баба си Янка Рупкина

 

 Танци  Танци

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button