Хасково

Горяха мелница, къща и „Фиат“, гръмна камина в Димитровград

Пожар, архивМелница е горяла в събота сутринта в димитровградското с. Ябълково, съобщават от областната противопожарна служба.

Инцидентът е станал в 9.16 часа. Причината за пожара е в процес на установяване. Унищожени са 10 квадратни метра дюшеме и толкова покривна конструкция. Огнеборците са успели да спасят останалата част от сградата.

В 23.46 часа в събота е пламнала и обитавана от бездомник къща до хасковското ОУ „Алеко Константинов“. Причината е неправилно ползване на отоплителни уреди, като са унищожени 40 квадрата покрив, покъщнина и документи.

Рано сутринта в събота се запали и лек автомобил „Фиат Пунто“ в Хасково, собственост на мъж от димитровградското с. Светлина. Причината е техническа неизправнот, като колата е изгоряла напълно.

В събота сутринта огнеборците са били още и на експлозия на камина с водна риза на димитровградския бул. „Димитър Благоев“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button