Регион

„Корса“ отнесе пешеходец на междуселски път

Полиция, архив51-годишен пешеходец е пострадал след катастрофа, съобщават от полицията.

Инцидентът е станал вчера в 8.10 часа на пътя между селата Александрово и Константиново. 42-годишна симеоновградчанка е управлявала лек автомобил Опел Корса с несъобразена с пътните условия скорост на мокър асфалт. На десен завой е загубила управлението, навлязла е в насрещната лента за движение, напуснала е платното и е ударила стоящият на банкета пешеходец от Димитровград.

От удара, последният е транспортиран в МБАЛ „Света Екатерина“ – Димитровград с порезно-разкъсно нараняване на десен крак.

67-годишен водач пострада леко в пътен инцидент. Катастрофата е станала вчера в 8 часа на 200 метра преди село Сусам в посока село Минерални бани. Пострадалият водач от Пловдив е шофирал лек автомобил Мерцедес с несъобразена с релефа на пътя скорост, вследствие на което е загубил контрол и се е преобърнал извън пътя.

От удара, същият е с фрактура и разкъсно нараняване на 1 фаланга на малък пръст на лява ръка. Прегледан и обработен в ортопедично отделение на МБАЛ „Хасково“ и освободен за домашно лечение.

19 980 къса безакцизни цигари иззеха икономическите полицаи от РУП-Свиленград. Вчера те са проверили частен дом на улица „Ал. Кипров“ в града, собственост на 35-годишна жена и ползвано от 21-годишната й дъщеря. В таванското помещение на жилището са открити цигарите от различни марки без бандерол. Образувано е досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button