Хасково

Зарязана с месеци „Тойота“ спъва движението по „Кавала“

КолаЗарязана с месеци „Тойота“ пречи на движението на автомобили и пешеходци по хасковската ул. „Кавала“, алармира читател на Haskovo.info.

Колата е със смолянска регистрация и според сигнала е паркирана там с месеци. Жители от квартала на 3 пъти звъняли на тел. 112. От центъра за спешни случаи им казвали, че ще подадат сигналите, но нищо не последвало.

КолаСпоред читателския сигнал колата е аварирала и е зарязана от военнослужещ в хасковското поделение. Преди два месеца той обещал, че до няколко дни ще премести тойотата, но не го сторил.

На няколко пъти там щели да бъдат сгазени пешеходци при опити да заобиколят возилото.

Haskovo.info се свърза с шефа на „паяците“ в Хасково Гюнай Юсуф. Той заяви, че ще провери случая и най-вероятно колата още днес ще бъде вдигната и откарана на наказателния паркинг.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
19.02.2014 13:19 13:19

Ако спреш за 2 мин. някъде другаде по града на 3тата ще ти вдигне паяка колата или ще ти напишат акт , обаче тази няма проблем да си стои там !

grajdanin
grajdanin
19.02.2014 13:36 13:36

tozi Гюнай Юсуф ne*esheli shef na troleibusite

Потърпевш
Потърпевш
19.02.2014 17:51 17:51

Никой цял ден не е минал да погледне даже колата – пълно безхаберие…. явно и за това ще искат да им се плати първо – за да я вдигнат с ПАЯКА… НЯМА ТАКАВА ОБЩИНА, НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

glav4o
glav4o
20.02.2014 10:45 10:45

i na ciganina stoi cialde na sinia zona nedava i lev za kafe pak za drygo da lafim li a i minalia den na alkoxolika zaprianov kolata 4asnata pak na sinia zona nit bilet nit skoba nit paiak e vdignal

Back to top button