Регион

Уволниха директора на бежанския център в Пъстрогор

Желю ЖелевДиректорът на Транзитен център – Пъстрогор Желю Желев е уволнен със заповед на директора на Агенцията за бежанците, съобщават в официалния си сайт от институцията.

Заповедта е с дата 10 февруари, но и до днес не е връчена на Желев, тъй като той е в болнични. Пред Haskovo.info Желев коментира, че не е запознат с мотивите за уволнението си.

В документа е записано, че служебното правоотношение се прекратява на основание на член от закона за държавния служител, който гласи че когато кандидатът се назначава за първи път на държавна служба в едногодишен срок договорът му може да бъде прекратен без предизвестие.

Желю Желев пое центъра в Пъстрогор през лятото след спечелен конкурс. През есента той отговаряше и за лагера в Харманли, където по-късно за директор беше назначен Йордан Малинов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Иван
Иван
21.02.2014 9:25 9:25

Крайно време беше този боклук да бъде изметен

Миро
Миро
21.02.2014 12:05 12:05

За гея истинските мъже са боклук.

Maria
Maria
21.02.2014 13:21 13:21

Ами разбира се, че ще го уволнят, Той не членува в Партии . Нали трябва да намерят място на някой некадърник от БСП, ДПС и др. Та нали така назначиха тоя Малинов ли Капинов ли без конк*рс, дето цял град Харманли му се смее

Миро
Миро
21.02.2014 14:03 14:03

Цял град ще му се смее още повече, когато го „окошарят“ за далаверите за стотици хиляди, с даренията за „концлагера“ в Харманли!
Ония, които го назначиха ще си разделят баницата, а той ще „опере пешкира“!
Спомнете си поговорката: „лаком г.з кръв с..е“ и другата: „Който краде, не може да го яде“!

Back to top button