Спорт

„Хасково“ на полуфинал след нов бой над „Нефтохимик“

БаскетболБаскетболистките на „Хасково 2012“ победиха и в срещата реванш от четвъртфиналите за купата на България „Нефтохимик 2010“ (Бургас). 
 
Хасковлийки надделяха в Бургас със 76:73 и така след 89:70 от първата среща заслужено се класираха на полуфиналите. Там момичетата на треньора Елена Станкова ще се изправят срещу „Левски“ (София), който по-рано днес елиминира „Берое“ (Стара Загора).
 
Финалният турнир за Купата ще се проведе на 7-8 март във Велико Търново.
 
„Червено-белите“ изиграха много силен мач край морето. След добрия аванс от първата среща, нашите направиха равностойно първо полувреме в което не позволиха на бургазлийки да вземат аванс, а дори поведоха до почивката с 40:38.
 
След паузата момичетата на треньора Петко Маринов се хвърлиха в отчаян щурм и спечелиха третата част с 9 точки разлика с което успяха да подложат на напрежение гостите. Хасковлийки обаче удържаха и в края дори успяха да обърната развоя в своя полза с което спечелиха и мача.
 
 Най-много точки за успеха наниза Биджони Рийвс – 24, Уолтия Рол добави 19, а Лидия Върбанова се отчете с 18 т. 
 
Следващият двубой на „Хасково 2012“ е на 23 февруари за първенство, в който гостуват на „Рилски спортист“ (Самоков).

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
haskovski fenove!!!!!!!!!!!
haskovski fenove!!!!!!!!!!!
01.03.2014 22:53 22:53

opukaite sega i leskito za kupata-davaite ,vie mogete momi4eta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back to top button