Хасково

Абитуриентите спестяват за ВУЗ-ове, отказват екскурзии в чужбина

Абитуриенти, архивЗа пръв път от години насам хасковските абитуриенти няма да празнуват завършването си с екскурзии в чужбина.

През 2013-а най-предпочитаните дестинации за зрелостниците бяха турските курорти. Сега обаче младежите ще се задоволят с балната вечер в хасковските ресторанти.

Директорът на ПМГ „Боян Петканчин“ Тодорка Милева заяви за Haskovo.info, че абитуриентите в Математическата са се концентрирали изцяло върху кандидат-студентските си изпити. Таксите и следването особено в чужбина са доста солени и младежите масово се насочвали към по-скромни празненства без излишни харчове с екскурзии в чужбина, сподели Милева.

По думите на директора на ГПЧЕ „Асен Златаров“ Пенка Делиева, подобни са нагласите и на зрелостниците от Езиковата.

Баловете на двете гимназии са съответно на 25 и 24 май. Тези дати са си определили и от Професионалната гимназия по туризъм „Александър Паскалев“ (24), Финансово-стопанската гимназия „Атанас Буров“ (25) и ПГДС „Цар Иван Асен Втори“ (25). От ПГЛП „Райна Княгиня“ съобщиха, че техният бал най-вероятно ще бъде на 24 май, което ще стана окончателно ясно в понеделник.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ll
ll
21.02.2014 17:39 17:39

има грешка в датата на ФСГ. бала е на 26

Anonumous
Anonumous
21.02.2014 23:59 23:59

ГПЧЕ ще ходи на екск*рзия!!! Не си правете илюзии.

Back to top button