Хасково

14-годишна родилка загуби бебето си

ИлюстрацияПочина бебето на 14-годишна родилка от минералбанското с. Колец, научи Haskovo.info.

Вчера малолетната майка с бебето са били откарани по спешност в МБАЛ „Хасково“. Лекарите обаче не са успели да спасят новороденото. Раждането не е станало в хасковското АГО.

Днес бе и аутопсията на бебето. Съдебният лекар д-р Христо Еленски съобщи за Haskovo.info, че новороденото е било недоносено, което е и причина за смъртта.

В последните години зачестиха случаите с малолетни родилки. Бременността тук е опасна както за момичетата, така и за техните бебета, предупреждават специалистите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
социална
социална
24.02.2014 8:47 8:47

Секса с малолетни се нарича педофилия. Тази родилка е потърпевша, но предвид етноса й това не е проблем. Трябва да се узакони наказание за малолетни и непълнолетни „родилки“. Наказание трябва да има и за техните настойници – тогава ще се намали раждаемостта на етноса им, основните ползватели на социални помощи в държавата. Държавата може и да се замогне, да се напълни малко държавната хазна!

Анонимен
Анонимен
24.02.2014 12:40 12:40

za sobseenieto ce rodilkata e ot selo Koles e napilno lija kleveta za seloto

Back to top button