Спорт

„Хасково“ подчини „Етър“ с 3:1

ФутболФутболистите на „Хасково 2009“ победиха като домакин „Етър“ (Велико Търново) в последната си контрола преди подновяването на шампионата в „Б“ група с 3:1.

В герой за домакините се превърна Недялко Хубенов, който се разписа на два пъти в срещата. Капитанът откри резултата в 10-ата минута. Мартин Николов от гостите обаче бързо възстанови равенството след хубав пробив и плътен удар 6 минути по-късно. В 38-ата минута обаче отново Хубенов даде преднина за хасковлии.

Второто полувреме отново предложи двуостра игра. Домакините се оказаха по ефективни в реализирането на положенията си и в 85-ата минута Вълчан Чанев оформи крайното 3:1.

На 1 март от 15.30 часа „Хасково 2009“ приема „Раковски 2011“ в среща от 14-я кръг на „Б“ група. Хасковлии са на второ място във временното класиране с актив от 23 т., на 10 зад първия „Марек“ и на 3 т. пред отборите на „Банско“, „Добруджа“ и „Калиакра“.

Футбол   Футбол
 Футбол  Футбол

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
mnogo haskovski fenove!!!!!!!!
mnogo haskovski fenove!!!!!!!!
22.02.2014 22:17 22:17

samo haskovooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back to top button