Хасково

Жандармерията свали престъпленията наполовина

Жандармерия, архивСъвместните полицейски действия с жандармерията по линия на противодействие на битовата престъпност в малките населени места доведе до рязко намаление на престъпленията през двуседмичния период, съобщават от пресслужбата на полицията.

Планираните поредици от мерки и резултатът от прилагането им доведе до намаляване наполовина на престъпленията. От началото на операцията на 10 февруари са регистрирани 11 престъпления, като за същия период на миналата година те са били 22.

Проверени са 187 лица, за които е имало съмнения за съпричастност към извършените деяния и са съставени 53 акта за нарушения. Образувани са повече от 20 досъдебни производства, като обект на проверки са били и заложни къщи, пунктове за събиране на черни и цветни метали и оперативно интересни лица.

Контролът на местата, където се продават крадени вещи ще бъде постоянен. Ще продължат срещите с местната власт за намиране на конкретни решения за всяко населено място и мотивиране на гражданите да сигнализират на правоохранителните органи за последващи посегателства.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ББ
ББ
24.02.2014 12:11 12:11

ОЩЕ ЛИ ИМА БАЛЪЦИ, КОИТО ДА ВЯРВАТ НА ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ И ТЯХНИТЕ МАНИПУЛАЦИИ.ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ – ОСТАВКА.НАЛИ ИМАЖЕ ЖАНДАРМЕРИЯ В УЗУНДЖОВО-ПЪК РАЗБИХА СТЕНАТА НА КЪЩА И Я ОГРАБИХА.СТИГА СТЕ ЛЪГАЛИ ХОРАТА И СИ ДАВАЙТЕ ОСТАВКАТА, ДА НЕ СТАНЕ КАКТО В УКРАЙНА…..ВАШИЯ ВОЖД ЩЕ СЕ РАДВА В ЗАТВОРА, ЩЕ ГО ОПРАВЯТ ЗДРАВО В А…….

Гост
Гост
24.02.2014 16:01 16:01

Това са големи фантасмагории.

Back to top button