Регион

Разбиха контрабанда на цигари и дрехи на „Капитан Андреево“

Полиция, архивКонтрабандна стока на ГКПП „Капитан Андреево“ иззеха при съвместна операция на свиленградските полицаи и служители на ГПУ, съобщават от полицията.

Иззети са 103 200 къса безакцизни цигари, 317 чифта маратонки и 645 текстилни изделия от защитени търговски марки и 712 недекларирани тексилни изделия и перилни препарати.

Вчера икономически полицаи от свиленградското управление и служители на ГПУ-Свиленград са провели специализирана операция по линия на контрабанда и съхранение на акцизни стоки и защитени маркови артикули. В хода на акцията на ГКПП „Капитан Андреево“ са извършени щателни проверки на 2 микробуса „Рено“ и „Мерцедес“ и 4 проверки на леки автомобили „Рено“, два „Фолксваген“-а и „Мазда“. Колите са управлявани от петима свиленградчани на възраст между 29 и 50 г. и 23-годишна жена. Общо в колите са пътували и 12 пътници. Стоките и цигарите от различни марки са иззети, образувани са 5 бързи производства и 1 досъдебно производство.

Четирима харманлийци пък са заловени при кражба на телефонен кабел. Вчера в 1.30 часа е задействана аларма в центъра за управление на мрежите на БТК за прекъснат кабел на улица „Алеко Константинов“ в Харманли. На място е изпратен автопатрул, който задържал четиримата мъже на възраст 28, 23, 36 и 41 г., които са направили опит да откраднат 90 метра кабел. Задържани са до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button