Регион

Задържаха германец с 1196 парфюма на „Капитан Андреево“

Парфюми1196 парфюма иззеха при съвместна проверка икономическите полицаи и служители на ГПУ-Свиленград, съобщават от полицията.

Вчера в 18 часа на ГКПП „Капитан Андреево“ те са проверили влизащ от Турция микробус Фолксваген, шофиран от 25-годишен мъж от Германия. В товарното помещение на колата, под задните седалки са открити парфюмите от различни защитени търговски марки без съгласие на правопритежателя. Върху контрабандата пък са седели две деца.

Мъжът е задържан до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

1080 къса цигари без бандерол конфискуваха икономическите полицаи. Вчера те са проверили търговски обект на улица „Велико Търново“ в хасковското село Динево. При проверка в неизползваемо помещение на обекта с управител 27-годишна жена са открити безакцизните цигари, които са иззети с протокол. Предстои съставяне на акт по ЗАДС.

Парфюми  Парфюми 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button