Хасково

Директор на английски колеж хвали Езиковата на крака в Хасково

ЕзиковаДиректорът на английския колеж „Брук хаус“ Джайлс Уилямс посети днес ГПЧЕ „Асен Златаров“ за да похвали гимназистите и ръководството на гимназията за високия им професионализъм.

Гостът заяви, че хасковските ученици, които участват в ежегодната национална викторина по английски владеят езика почти перфектно. Уилямс се срещна и лично с гимназистите и ги поздрави за отличната им подготовка. Добри думи чуха и техните преподаватели по английски Димитър Енчев и Красимира Кънева.

ЕзиковаТазгодишното състезание е през месец март, като отборът победител отново ще спечели двуседмичен курс в „Брук хаус“. От Езиковата ще участват в надпреварата, като до сега имат 3 първи места, а през последните 6 г. винаги са на финал.

На двуседмичния курс преди 2 г. ръководството на английския колеж останали впечатлени от хасковлията Окан Исов и го поканили за още 6 седмици там. Сега Окан е в 12 клас и вече е приет в 4 английски университета, като чака резултатите си от този в Нюкясъл. В началото Исов ще следва биомедицина, като за сега желанието му е след това да специализира хирургия.

В същото време във физкултурния салон на гимназията завършват приготовленията за утрешния етно фашинг. Основната част от двуседмичната работа свършиха ученици от 11 клас. На 27-и младежите се събират в 16.30 часа пред театър „Иван Димов“ след което се отправят към гимназията, където ще е концертът на „Ice cream“, за който вече са продадени 400 билета. Водещи на шоуто, в което ще има много игри и изненади ще са Стоян Палазов и Борислава Василева. Принц и принцеса са Недялко Апостолов и Кристина Маркова.

Езикова

Окан Исов

 

Езикова 
 Езикова  Езикова
 Езикова  Езикова

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
dadas
dadas
26.02.2014 15:49 15:49

Brawo oki

fdfhf
fdfhf
26.02.2014 16:59 16:59

tva osven da si napravite otdelen sait samo za ezikovata da pishete

101
101
26.02.2014 17:00 17:00

всички момиченца от езиковата са к*рвета и страстни минетчийки

Анонимен
Анонимен
26.02.2014 20:13 20:13

Напротив, изобщо не са всички. Повярвай ми, има момичета, които са свестни и изобщо не са к*рвета 😉

Back to top button